+35844 704 8999

KIVI 26

KIVI 26 – Suurten ja keskisuurten saunojen sykkivä sydän

KIVI 26

Lämpö, löylyt ja sinä

Lähtökohtana nautinto. Kumete -puulämmitteisellä kiukaalla saat juuri sellaiset löylyt kun haluat. Optimaalinen kivimäärä kiukaan eri lämmityspinnoilla antaa sinulle vapauden valita löylyjen luonteen jokaisella löylyn heitolla. Nerokkaasti muotoiltu ulkovaippa on optimaalinen pesään nähden, jolloin lämmitysteho ja kivimäärä muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Designia parhaimmillaan. Täten lämmitysaika pysyy lyhyenä, eivätkä löylyt lopu kesken. Kivi 26 on tehty nautinnollisiin hetkiin isohkoihin saunoihin. Suomalaisilta suomalaiseen saunaan.

Kaunis lasiluukku antaa saunaan tunnelmaa leimauttaen lempeän valon saunatilaan. Ilmankierron ansiosta lasi myös pysyy kirkkaana. Huolellinen viimeistely näkyy kauniina muotoiluna pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Kiukaamme ovat pitkän tuotekehittelyn tuloksia. Tuotteillamme saat saunaasi miellyttävän lämpötilan pienemmällä vaivalla. Patentoitu palamistekniikka nostaa kiukaan energiatehokkuuden ennennäkemättömälle tasolle. Palaminen tapahtuu sekä varsinaisessa palopesässä, että kolmikanavaisessa yläpalotilassa. Yläpalotilaan johdatetaan erillistä lisähappea antamaan palamiseen uutta puhtia yläpalotilan sivukanaviin. Kaikki palaminen siis tapahtuu puhtaasti kiukaassa, eikä piipusta mene ulos mitään kemiallista energiaa sisältävää polttoainetta. Puhdas ja tasainen palaminen säästää luontoa ja sinua – saat puusta irti enemmän. Palamista kontrolloi automaattinen tulenkierto, joka takaa miellyttävän lämpötilan pitkinäkin saunailtoina. Menetelmä pidentää myös kiukaan käyttöikää huomattavasti, sillä palopesän vaippa pysyy näin aina optimaalisessa lämmityslämpötilassa. Puhdas energia ja massiivinen kivimäärä takaavat lempeät ja miellyttävät löylyt.

Kiukaan ulkokuori on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Halutessasi voit tilata kiukaan mustana 150,00 € lisähintaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikkiin kiukaisiimme on mahdollista asentaa piippuvesisäiliö. Savukanavan lähdöt ovat sekä kiukaan yläosassa että takana. Kiukaisiimme kuuluu vakiona 250 mm suora savuputki takalähtöä varten. Saatavilla myös kulmaputkia ja pidempiä kappaleita kiukaan oikeaan ja turvalliseen liittämiseen savuhormiin.

Tekniset tiedot

 • Teho 26 Kw
 • Suositeltu saunan tilavuus 12-26 m3
 • Paino noin 66 Kg
 • Kivien massa noin 180 Kg
 • Savukanavan halkaisija kaikissa malleissa 115 mm
 • Korkeuden säätö ja suoraan asennus säätöjaloilla. Säätövaraa +-20 mm.
Mitat

kiukaiden mittakuva

 • Korkeus (mitta A) 765 mm
 • Pituus (mitta B) 680 mm
 • Leveys (mitta C) 497 mm
 • Yläsavukanavan asennuskorkeus lattiasta (mitta D)  705 mm
 • Takasavukanavan korkeus lattiasta aukon keskelle (mitta E) 615 mm
Suojaetäisyydet

Kiukaan ja palavien materiaalien väliin on jätettävä vähintään 50 cm:n etäisyys. Yksinkertainen palosuojalevy asennetaan vähintään 3 cm:n etäisyydelle puuseinästä ja 25 cm:n etäisyydelle kiukaasta. Kaksinkertaiset palosuojalevyt asennetaan 3 cm:n ilmavälein ja vähintään 5 cm:n etäisyydelle kiukaasta. Kiukaan etäisyys muurattuun seinään on oltava vähintään 5 cm. kattoa ei tarvitse suojata, mikäli etäisyys kiukaaseen on 120 cm tai enemmän. Muussa tapauksessa katto suojataan samoin kuin seinät.

Hinta 736,- € (sis. alv)

TEE TILAUS

info(at)kumete.fi
044 7048999