+35844 704 8999

KIVI 12

KIVI 12 – Pienen saunan pikkujättiläinen

KIVI 12

Sisu, sauna ja sinä

Lähtökohtana nautinto. Kumete -puulämmitteisellä kiukaalla saat juuri sellaiset löylyt kun haluat. Optimaalinen kivimäärä kiukaan eri lämmityspinnoilla antaa sinulle vapauden valita löylyjen luonteen jokaisella löylyn heitolla. Nerokkaasti muotoiltu ulkovaippa on optimaalinen pesään nähden, jolloin lämmitysteho ja kivimäärä muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden. Designia parhaimmillaan. Näin lämmitysaika pysyy lyhyenä, eivätkä löylyt lopu kesken. Kivi 12 on tehty nautinnollisiin hetkiin. Suomalaisilta suomalaiseen saunaan.

Kaunis lasiluukku antaa saunaan tunnelmaa leimauttaen lempeän valon saunatilaan. Ilmankierron ansiosta lasi myös pysyy kirkkaana. Huolellinen viimeistely näkyy kauniina muotoiluna pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Kiukaamme ovat pitkän tuotekehityksen tuloksia. Tuotteillamme saat saunaasi miellyttävän lämpötilan pienemmällä vaivalla. Tehokas palamistekniikka nostaa kiukaan energiatehokkuuden ennennäkemättömälle tasolle. Palaminen tapahtuu sekä varsinaisessa palopesässä, että kolmikanavaisessa yläpalotilassa. Yläpalotilaan johdatetaan erillistä lisähappea antamaan palamiseen uutta puhtia yläpalotilan sivukanaviin. Kaikki palaminen siis tapahtuu puhtaasti kiukaassa. Puhdas ja tasainen palaminen säästää luontoa ja sinua – saat puusta irti enemmän. Palamista kontrolloi automaattinen tulenkierto, joka takaa miellyttävän lämpötilan pitkinäkin saunailtoina. Rakenne pidentää myös kiukaan käyttöikää huomattavasti, sillä palopesän vaippa pysyy näin aina optimaalisessa lämmityslämpötilassa. Puhdas energia ja massiivinen kivimäärä takaavat lempeät ja miellyttävät löylyt.

Kiukaan ulkokuori on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Halutessasi voit tilata kiukaan mustana 150,00 € lisähintaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikkiin kiukaisiimme on mahdollista asentaa piippuvesisäiliö. Savukanavan lähdöt ovat sekä kiukaan yläosassa että takana. Kiukaan mukana tulee vakiona 250 mm suora savuputki takalähtöä varten. Saatavilla myös kulmaputkia ja pidempiä kappaleita kiukaan oikeaan ja turvalliseen liittämiseen savuhormiin.

Tekniset tiedot

 • Teho 12 Kw
 • Suositeltu saunan tilavuus 5-12 m3
 • Paino noin 45 Kg
 • Kivien massa noin 100 Kg
 • Savukanavan halkaisija kaikissa malleissa 115 mm
 • Korkeuden säätö ja suoraan asennus säätöjaloilla. Säätövaraa +-20 mm.
Mitat

kiukaiden mittakuva

 

 • Korkeus (mitta A) 660 mm
 • Pituus (mitta B) 540 mm
 • Leveys (mitta C) 471 mm
 • Yläsavukanavan asennuskorkeus lattiasta (mitta D)  605 mm
 • Takasavukanavan korkeus lattiasta aukon keskelle (mitta E) 515 mm
Suojaetäisyydet

Kiukaan ja palavien materiaalien väliin on jätettävä vähintään 50 cm:n etäisyys. Yksinkertainen palosuojalevy asennetaan vähintään 3 cm:n etäisyydelle puuseinästä ja 25 cm:n etäisyydelle kiukaasta. Kaksinkertaiset palosuojalevyt asennetaan 3 cm:n ilmavälein ja vähintään 5 cm:n etäisyydelle kiukaasta. Kiukaan etäisyys muurattuun seinään on oltava vähintään 5 cm. kattoa ei tarvitse suojata, mikäli etäisyys kiukaaseen on 120 cm tai enemmän. Muussa tapauksessa katto suojataan samoin kuin seinät.

Hinta 442,- € (sis. alv)

TEE TILAUS

info(at)kumete.fi
+358 44 7048999